Welkom op Project X 2002! 
Project X 2002
is een digitaal leerplatform met al meer dan 300 interactieve oefeningen voor Nederlands, Engels en Duits en ontstond eind november in 2001.  Sinds 2002 vaart Project X onder eigen vlag op het ruime sop van het Internet. De oefeningen en lessen zijn bedoeld voor onze leerlingen en al wie van taal houdt. In 2004 belandde Project X in de top 100 van de European e-learning awards. In 2005 overschreden we de kaap van 100.000 hits op de homepage. Vanaf 2005 zijn we begonnen met de site van HTML in PHP te converteren.
 
Voor Nederlands (redactie Koen Van Cauwenberge) staan er enkele interactieve lessen on line en is er een vaste redactie van leerlingen van het Heilige - Maagdcollege in Dendermonde die instaan voor de tweewekelijkse column en andere publicaties.  We beschikken al over meer dan 100 interactieve oefeningen voor het vak Nederlands.

     Interactive exercises English (redactie Koen Van Cauwenberge) bestaat uit meer dan 150 interactieve oefeningen gemaakt met de gratis software van Hot Potatoes.  Het onderdeel Interaktives Deutsch (redactie Katrien Deygers)  is momenteel nog in opbouw en Interactief Latijn (redactie Jaak Peersman) is de in de experimentele fase.  Voorts biedt de website speciaal voor leerkrachten een handleiding aan voor de free software van Hot Potatoes (Koen Van Cauwenberge en Jan De Smedt) in het Nederlands.

 
Koen Van Cauwenberge
Teacher at the Heilige - Maagdcollege
in Dendermonde

Belgium

Last update 03.09.2005